fbpx

26 вересня в ШОУРУМІ УКРАЇНСЬКИХ ДИЗАЙНЕРІВ стиліст Андрій Попов допоможе Вам довершити стиль!

Снимок
Sep 25 2019

26 вересня в ШОУРУМІ УКРАЇНСЬКИХ ДИЗАЙНЕРІВ стиліст Андрій Попов допоможе Вам довершити стиль!

Спецпроект ШОУРУМ УКРАЇНСЬКИХ ДИЗАЙНЕРІВ в рамках виставки ALLTEX – це зручний простір для пошуку нового образу, де невеликі бренди, ательє, дизайнери запропонують відмінну та якісну альтернативу мас-маркету. Професійний стиліст допоможе Вам довершити Ваш стиль.

Реєструйтеся за посиланням ➡️ https://cutt.ly/Gw4wD7w і Ви матимете змогу індивідуально поспілкуватися зі стилістом Андрієм Поповим на виставці (26 вересня, 14:00 – 17:00), який допоможе підібрати образ на кожен день і не тільки.

👤 Андрій Попов (Андрей Попов (Andrii Popov)) – стиліст, працює з українськими брендами і є бренд менеджером торгової марки Sonya Monina. Стиліст-амбасадор бренду “Victoria Ivancovich”. Починав кар’єру в Нью-Йорку. Працює стилістом показів на Українському Тижні Моди з 2018 року. Учасник Kyiv Fashion з 2018. Почесний член журі Конкурсу молодих дизайнерів “Автограф 2019”. Стиліст показу на МКММ 2019. Зйомки для зірок української естради та медіа. Складання луків для червоної доріжки. Працює з приватними клієнтами. Розбір гардеробу, шопінг супровід, зйомки лукбуків, кампейнів.