fbpx

У Міжнародному виставковому центрі відбулася виставка ALLTEX весна 2017

Alltex
Mar 29 2017

У Міжнародному виставковому центрі відбулася виставка ALLTEX весна 2017

Виставка ALLTEX весна 2017 відбулася в Міжнародному виставковому центрі 1 – 4 березня і стала майданчиком успішного старту нових торговельних марок в Україні, а також можливістю для просування бізнесу компаній з ім’ям у сфері сировини для виробництва одягу, дизайнерів і виробників текстилю.

PR-1

За 4 весняні дні відвідувачам виставки була представлена продукція українських, турецьких, італійських, польських виробників, дистриб’юторів європейських фабрик тканин, ниток, фурнітури, обладнання, текстилю, колекції українських дизайнерів у розділі «Український бренд».

Учасники відзначили ефективність виставки ALLTEX як майданчика для презентації своєї продукції, пошуку партнерів та замовників, продажу, ділового спілкування між виробниками, постачальниками, споживачами та представниками фабрик, ательє, роздрібних точок продажу.

PR-2

В рамках виставки пройшли практикуми по ефективному, грамотному просуванню бренду, семінари на тему створення сайту, інтернет-магазини, просування в соціальних мережах, захист авторського права і патентування для дизайнерів, семінари від Академії крою УниМеКС та Європейської Школи Дизайну, професійні консультації з питань програмного забезпечення виробничих і торговельних процесів.

PR-3

Велика подяка учасникам і відвідувачам виставки за Ваші посмішки та добрі відгуки, завдяки яким ми впевнені, що працюємо у правильному напрямку.

ЦИФРИ І ФАКТИ ПРО ВИСТАВКУ скоро на сайті http://alltex-expo.com.ua

Слідкуйте за новинами виставки, приєднуйтесь до нас facebook